Nyhedsbrev
Vejen Apotek

Vejen Apotek

 

Vejen Apotek er beliggende på Mindevej 1, og er vores hovedapotek. Egtved Apotek blev en supplerende enhed den 1. januar 2004 og Vejen Trolde Apotek blev en filial den 17. august 2017.

I hverdagene har vi mulighed for at levere medicin til vores håndkøbsudsalg, som ligger i dagligvareforretninger i Askov, Gesten og Bække. Vi skal dog senest have besked kl. 14.00, hvis varerne skal nå ud samme dag. Det koster 12,50 kr. at få sendt medicinen til et håndkøbsudsalg. Gebyret er pr. pose. Gebyret er lovbestemt, og betales sammen med medicinen ved udlevering i håndkøbsudsalget. Gebyret er gældende i hele landet og dækker blandt andet pakning, samt transport af medicinen.

Der er mulighed for køb af håndkøbsmedicin ved alle udleveringsstederne.

Derudover er der også mulighed for, at få sendt medicin til ens adresse, såfremt man bor inden for Vejens bygrænse. Det koster 40 kr. at få sendt ud til adressen.

Vi gør opmærksom på, at apoteket ikke tager medicin retur. Dette skyldes, at apoteket skal kunne garantere for korrekt opbevaring og håndtering af alle lægemidler, hvilket vi ikke kan, så snart det har forladt apoteket.

Vi henviser til vores Servicemål via Apoteket.dk, hvor man bl.a. kan se ventetider og yderligere information om apoteket. Følg linket her: Servicemål på Vejen Apotek

 

Åbningstider:

Man - Fredag:

9.00-17.00

Lørdag:

8.30-13.00

Søndag:

Lukket

 

Kontaktoplysninger:

Adresse:  
Vejen Apotek
Mindevej 1
6600 Vejen 

Telefon:

75 36 08 88
Faxnr: 
75 36 70 88 
E-Mail: 

 

Dine oplysninger